Presseomtaler og referanser


Omtaler og tilbakemeldinger om Flyteundertøy


Test:


 
  • Kundeuttalelser:


Dette skriver Pär Mikael Åhre´n som overlevde å gå gjennom isen, heldigvis med vest fra Flyteundertøy.

 

– Jag arbetar med renar och kör en hel del skoter. På min dagliga tur runt renarna var det dags för hemfärd.
Jag körde längs en sjö när olyckan hände. Isen brast och jag hamnade i vattnet! Iskallt!


– Direkt kände jag flytkraften i Float Underwearvästen och jag påbörjade försöken att komma upp på iskanten. Mina ben var tunga av vattenfyllda kläder men jag höll mig vid ytan tack var västen.

– Isen brast hela tiden och det fanns ingen möjlighet att isen skulle hålla. Jag slog sönder isen framför mig och hoppades på att ta mig till land cirka 40 meter bort. Långt i iskallt vatten…
Det lyckades!– Helt slutkörd låg jag vid strandkanten och pustade ut. Då kände jag hur processen i västen startade och den började värma min genomfrusna kropp.
Där önskade jag att jag även hade köpt byxorna.

Tack för Float Underwearvästen! Den räddade mitt liv!

– Kan ni skicka mig ett par byxor?
 

Vänligen

Pär Mikael Åhre´n 
Gäddede

 Evaluering etter bruk av Thermotic Flyteundertøy - Vinteren 2012

 

"- Erfaringsmessig gjennom flere sesonger med garnfiske på åpen båt i Nord-Norge tidlig vinterstid, har bekledningsmessig helt spesielle utfordringer.

 

- På lukkede båter, kontra åpne, har en en relativt stabil temperatur og liten påvirkning av vær. Derimot vil åpne fartøyer representere eller kreve større kreativitet til bl.a bekledning. Dette i lys av stadig skifte av temperatur, vind og nedbør.

- Med den enorme tilgangen på fisk de siste årene, er jobben med å få fisken ut av garnene tungt manuelt arbeid gjennom mange timer. Her fins få muligheter til å skifte klær. Her er det krav om den perfekte måten å kle seg med hensyn til maksimal ytelse.

- På lukket båt er min preferanse vanlige underklær, tynn kjeledress og oljehyr. Dette fungerer kun tidvis på åpen båt, da det har en tilbøyelighet til å bli for kaldt både tidlig vinter og i venteøyeblikker. Alternativet har vært termo-kjeledress med kun oljebukse. Dette ble tidlig forkastet, da termodressen ble gjennomtrukket av fiskevann. Resultat, sure klær etter to dager. Termodress med fullt oljehyr ble for varmt.

 

- Interessen for Thermotic flyteundertøy var derfor stor. Konklusjonen ble heller ingen skuffelse: kombinasjon av truse, bomulls t-skjorte, Thermotic undertøy, tynn kjeledress og fullt oljehyr er den optimale løsning.

Dette holdt på varmen, selv om det gjennom mange timer kan komme litt vann inn mellom hansker og armene på oljetrøye, ble det aldri kaldt. Samtidig ble bevegelsesfriheten mye større, og flytesikkerheten er der hele tiden sammenlignet med thermodress. Når disse faktum kommer i tillegg til de sikkerhetsmessige burde produktet absolutt ha en berettigelse. Som sagt i telefonen skal det også prøves ut i kajakk.

 

Mvh

Fred Olsen

Tlf: 415 59 571

 Hei

Jeg har nå prøvd ut Thermotic flyteundertøy både vår og vinter.

Kort-rapport:

Vinter - på scooteroppdrag:
- Dressen er ok å ha på, god passform. Den er bra så lenge en bare kjører på greit føre og ok.

Terreng.
- Når terrenget blir mer krevende og en må jobbe mer med scooteren, blir det lett for varmt. Har ikke prøvd den i vannet om vinteren.

Vår - på lakseoppsyn:
- Her er den greiere å bruke, i åpen båt. Det blir mye stillesitting og kjøring. Dessuten går en lettere kledd med tynnere plagg på vår og utover sommeren slik at det er lettere å regulere temperaturen til det behagelige. Har ikke vært i vannet med den ennå, men skal utprøves til sommeren.

I den store båten med overbygg er den yppelig, bruker bare undertøy og dressen utenpå og tar bare på regnklær når vi skal gjøre noe i felt. Her igjen er det lettere å reg. temp. til det behagelige. Samlet sett er den bra på sjøen, men ikke på scooterkjøring da det er vanskeligere å reg. temp. etter forholdene.


Mvh  
Geir Håkon Olsen
Naturoppsyn
Statens Naturoppsyn - Kyst - BodøEn bra tilbakemelding fra en som har Flyteundertøy!

- Denne har jeg. Noe bedre fins ikke på markedet, for oss som er glad i å fiske og helst ikke vil fryse. I tillegg om du skulle snuble i elva, så er det bare å la seg dra av gårde til du når land. Du flyter nemlig som ei kork, den er også så lett at du merker ikke at du har den på deg. Under, holder det med et sett ull-undertøy, med overdel, ingen over ingen ved siden.

- Den sitter som et skudd på hele kroppen. Den jeg har er to-delt, det er å anbefale spør du meg!!!!
Jeg har fiska med flue fra 1978,så jeg tror jeg vet hva jeg snakker om!


Mvh
Erik Solberg
Fluefiske-entusiast i Bodø

 

 

Handlekurv

Aktuelt

Aktivitetskalender