Kj°psbetingelser

1. Leveringstid

Normalt vil du ha varene hjemme hos deg i løpet av 2-3 uker, men under høysesong og ferie kan det ta litt lengre tid. Bestiller du varer som vi er gått tom for og vi ikke kan skaffe dem i løpet av kort tid vil du få beskjed pr. telefon eller mail. Er det noe som haster for deg så gi oss en melding om det når du gjør din bestilling så skal vi prøve å hjelpe deg.

 

2. Retur av varer

Har du mottatt feil varer eller varer med feil sender vi deg nytt uten kostnader for deg.

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

 

3. Kundeinfo

Opplysninger du gir oss vil ikke bli gitt videre, de vil kun være tilgjengelig for personer tilknyttet TERMOTEX. Du kan når som helst be om at opplysninger om deg slettes.

Bytter du adresse eller det er andre ting som du vil vi skal forandre på kan du gjøre det til post@termotex.no

  

4.Undertøyet som HAR reddet liv 

Produktet tilfredstiller ikke kravene til flytevester og overlevelsesdrakter. Vi anbefaler at man i tillegg bruker flytevest i ekstreme situasjoner, da dette produktet ikke vil snu deg automatisk i vannet!

 

Vi tar forbehold om skrivefeil, prisendringer og at vi kan gå tomme for enkelte produkter, farger og størrelser. Skulle vi ikke kunne skaffe deg det du har bestilt tar vi kontakt og prøver å finne en erstatning.


 

Handlekurv

Aktuelt

Aktivitetskalender